Sprit for de som ikke liker spritsmak!

Om du er som meg er en god cocktail veldig rund, lener litt mer mot den søte siden og er lett å drikke med lite ettersmak av alkohol. Om dette høres ut som deg les videre.

Flaskene du bør kjøpe

Dette er mine essentials. Dette er flasker jeg alltid har for hånden og som vil tjene deg godt i søken etter den perfekte rusen.

1. Vodka

Vodka er nok den mest misforståtte drinken av alle. Når man var yngre drakk man kanskje en vodka shot, eller kanskje noen serverte deg ett glass appelsinjuice med en dash vodka(Screwdriver).

Vodka er en alkohol som blender utrolig godt med andre ingredienser og vil ofte forsvinne helt i bakgrunnen om du har en smooth vodka. En annen ting som ødelegger vodkasmaken er om den er varm. En vodka cocktail bør som regel være godt nedkjølt. Dette vil også endre smaksprofilen betraktelig å gjøre den mindre utfordrende å drikke. Vodka kan fint slenges i fryseren dagen du skal ta deg en fest. På grunn av det høye alkoholnivået fryser ikke vodka i vanlige frysere.

2. Midori Melon likør

Melon likør er høyt på listen over mine favoritt likører. Den brukes i drinker som Aloe vera og Sureføtter som er drinker som blir godt tatt i mot fra unge voksne. Melon likøren jeg foretrekker er uten tvil “Midori”. Melonlikøren som blir servert i de fleste barer er Bolls, men jeg foretrekker Midori.

3. Bacardi Limon/Razz

Bacardi limon og Bacardi Razz er også en alkohol som er lett å drikke å blende inn i andre smaker. Jeg har alltid en flask Bacardi limon og Bacardi razz for hånden.

4 . Havana club Blanco(Lyst rom)

Bacardi Carta Blaca eller Havana club Blanco er to veldig lett drikkelige rom. Havana club er det lyse rommet som jeg liker best. Om du er glad i romsmak bør du teste ut Havana club Anos 3 som har en litt mer sammensatt smaksprofil.

To crowd pleasers du kan lage med lyst rom er Daiquiris og Mojito. Mojito er min go-to-drink. Om du vil imponere noen med dine bartender skills kan du sjeldent gå feil med en mojito.

Dette er de 4 flaskene jeg alltid har for hånden. Jeg har en ganske stor samling alkohol alt fra tequila til Leblon til Jagermeister, men om jeg kun skulle kjøpt et par flasker som er lett drikkelig er dette flaskene jeg plukker med meg når jeg drar fra polet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *